All Inclusive   Нова Година   СКИ Почивки

Отстъпки за Ранни Записвания до 25%

Оферти за хотели, почивки на СПА, море и планина в
България и Чужбина

ЗАГАДКИТЕ НА ПЕРУ
> >


 


Екусрзия до Перу със самолет

Етикети: Екскурзии самолет

Нощувки: 12

Транспорт: Самолет

0%

0%


Цени от 3067.00 лв.


ЗАГАДКИТЕ НА ПЕРУ

 

14 дни/12 нощувки

Лима, Арекипа, Каньонът Колка, Пуно, Куско, Свещената долина, Мачу Пикчу, Паракас, Наска, Байестас

 

ПЪРВИ ДЕН (вторник) – ПРИСТИГАНЕ В ЛИМА

Отпътуване от София за Лима с прекачване в Европа. Кацане, посрещане и трансфер до хотела. Ще получите комплект от документи и детайлна програма. Нашият представител ще Ви помогне при настаняването в хотела. Нощувка в Лима.

 

ВТОРИ ДЕН (сряда) – ЛИМА

Закуска. Целодневна обиколка на Лима – Централния площад с Правителствената сграда, Кметството, Катедралата и Епископията. Оттам ще продължим към манастира Санто Доминго – едно истинско архитектурно бижу от 16-и век. Обиколката ще продължи с посещение на модерните резиденциални райони Сан Исидро и Мирафлорес, където в „Парка на Любовта” ще се насладите на очарователните гледки към Тихия океан. Накрая ще посетите музея Ларко, в който се съхранява най-голямата частна колекция от перуанско изкуство от доколумбовия период, включваща около 45 000 експонати от злато, сребро, керамика, текстил, камък, дърво, събрани от перуанския археолог Рафаел Ларко Ерера. Музеят е известен и с колекцията си от еротична керамика. Нощувка в Лима.

 

ТРЕТИ ДЕН (четвъртък) – АРЕКИПА

Закуска. Трансфер до летището за полет до Арекипа. Пристигане, посрещане и трансфер до хотела. Следобед посещение на „Белия Град”, включващ манастира Санта Каталина – красива крепост от 16-и век, построена в стила на испанските градове от същата епоха. Ще видим Централния площад с трите порти, Църквата на Христовите ученици и живописните рисунки на катедралата Сан Игнасио, красив пример за перуанското и испанско изкуство от 17-и век. Обиколката продължава в типичните квартали Кайма и Янауара. Нощувка в Арекипа.

 

ЧЕТВЪРТИ ДЕН (петък) – КАНЬОНЪТ КОЛКА

Закуска. Отпътуване за град Юра и Националния резерват Салинас/Агуада Бланка и Пампа Каняуас, където ще видим разнообразие от птици в тяхната естествена среда и,  разбира се, лами. Ще спрем в Патауаси за освежаване и ще опитаме отвара от листа на кока. Продължаваме към град Чивай. В зависимост от времето, с което разполагаме, ще обядваме в Чивай или ще направим пикник сред красивите пейзажи. Следобед препоръчваме да посетите Ла Калера и да се освежите в някой от топлите минерални извори или просто да си починете. Вечеря в хотела. Нощувка в Янке.

 

ПЕТИ ДЕН (събота) – „ПОЛЕТЪТ НА КОНДОРА” – ПУНО

Закуска. Денят започва рано сутринта с екскурзията „Полетът на Кондора”, която ще Ви позволи да се насладите на невероятна гледка към един от най-дълбоките каньони в света. Надяваме се, че ще успеем да заснемем най-голямата и впечатляваща птица в Андите – величественият кондор. В зависимост от времето, с което разполагаме, ще спрем в град Пинчойо – единственият все още населяван град от епохата преди инките. Посещение на град Мака и разглеждане на колоритния пазар на занаятите и колониалната църква. Обяд в Чивай и отпътуване за Пуно. Нощувка в Пуно.

 

ШЕСТИ ДЕН (неделя) ТИТИКАКА – УРОС - ТАКИЛЕ

Закуска. Отпътуване за островите Урос, където местното население пази живи традициите си и се облича в автентични многоцветни носии. 3-часовото пътуване с лодка из най-високото плавателно езеро в света - Титикака, ще ни отведе до остров Такиле. За да достигнете до вътрешността на острова, ще трябва да изкачите 600 каменни стъпала, но усилията Ви ще бъдат възнаградени с неповторими гледки към езерото и околните върхове. Хората от Такиле ще Ви изненадат с пъстрите си облекла и гостоприемство. Обяд. Нощувка в Пуно.

 

СЕДМИ ДЕН (понеделник) – КУСКО

Закуска. Отпътуване с автобус за Куско, спиране в Пукара и Ла Райа – най-високата точка по пътя между Пуно и Куско, от където ще можете да направите чудесни панорамни снимки. Ще се насладите и на величествените гледки към Южната Долина на Куско. Спиране при руините на Ракчи, познати като „Храма на бог Виракоча”. Обяд в ресторант по пътя. Посещение на Андауайлийас, известен с църквата си от 17-и век и нейния удивителен орган, украсен с фигури на ангели и херувими. Следобед пристигане в Куско. Нощувка.

 

ОСМИ ДЕН (вторник) – КУСКО

Закуска. Свободно време до обяд. Следобед - посещение на Имперския град, жив пример за смесицата между местната и испанската култури. Обиколката започва с посещение на храма Кориканча и древния дворец на инките – главен култов център на Бога на Слънцето. Върху него са построени църквата и манастирът Санто Доминго. Продължаваме към Централния Площад, където се намират Катедралата и красивата Църква на Христовите ученици. Отправяме се към крепостта Саксайуаман – впечатляващ пример за военната архитектура на инките. Накрая ще посетим останките на Кенко, Пука-Пукара и Тамбомачай, разположени на североизток от Куско. Нощувка в Куско.

 

ДЕВЕТИ ДЕН (сряда) – КУСКО

Закуска. Свободен ден за разглеждане на града. Нощувка в Куско.

 

ДЕСЕТИ ДЕН (четвъртък) – СВЕЩЕНАТА ДОЛИНА НА ИНКИТЕ

Закуска. Отпътуване за Свещената долина. По пътя спиране за панорамни снимки на долината Урубамба. Пристигане на пазара в Писак, откъдето можете да купите уникални ръчно-изработени сувенири. Продължаваме към град Урубамба за обяд. Накрая посещение на Ойантайтамбо – живописен град на инките с каменни улички и забележителна за времето си канализация. Във високата му част се извисява религиозен център на култа към водата и крепост, която е пазела входа към вътрешността на долината. Нощувка в Куско.

 

ЕДИНАДЕСЕТИ ДЕН (петък) – МАЧУ ПИКЧУ

Закуска. Отпътуване с влак за Мачу Пикчу – едно от новите седем чудеса на света. По време на пътуването ще можете да се насладите на невероятните гледки към Свещената долина Урубамба. След пристигане в Агуас Калиентес, нашият представител ще Ви качи на автобуса за Цитаделата на инките (Мачу Пикчу), която ще разгледате с екскурзовод. След това - свободно време. Обяд в местен ресторант. Връщане в хотела. Нощувка в Куско.

 

ДВАНАДЕСЕТИ ДЕН (събота) – ЛИМА – ПАРАКАС – НАСКА

Закуска. Трансфер до летището за полет до Лима. След пристигане, транфер до автобуса, с който ще отпътувате за Паракас (около 4 часа). Посрещане и транфер до хотела. След това - трансфер до пистата за полет с малък самолет над платото Наска. Полетът трае около 30 мин. Ще прелетим над селата Писко, Окукахе и Палпа, както и над гигантските рисунки на платото. Според проучвания те датират от повече от 2000 г. и представляват стилизирани изображения на животни и растения, разположени на огромна територия. Нощувка в Паракас.

 

ТРИНАДЕСЕТИ ДЕН (неделя) – ОСТРОВИТЕ БАЙЕСТАС – ЛИМА - ОТПЪТУВАНЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

Закуска. Екскурзия с лодка до островите Байестас, където ще наблюдаваме тюлени и различни видове птици. Фигурата на свещника на платото Наска се вижда от лодката по време на пътуването. Връщане в Лима с автобус. Трансфер до летището за полет до България с прекачване в Европа.

 

ЧЕТИРИНАДЕСЕТИ ДЕН (понеделник) - Пристигане в България.

 

 

Настаняване в хотели 3***:

Цена на човек в двойна стая (мин. 2 души) – 2115 щ.д.

Доплащане за единична стая – 415 щ.д.

 

Настаняване в хотели 3***

Град

Хотел

Уеб страница

Лима

Britania Lima

www.hbritania.com

Арекипа

Casa Andina Arequipa

www.casa-andina.com

Колка

Eco Inn Colca

www.ecoinnhotels.com

Пуно

Eco Inn Puno

www.ecoinnhotels.com

Свещената долина

Inkallpa

www.inkallpa.com

Куско

Eco Inn Cusco

www.ecoinnhotels.com

Паракас

La Hacienda

www.hoteleslahacienda.com

*Забележка: В Колка настаняването е в т.нар. лоджи (lodge) – отделни къщички.

 

Настаняване в хотели 4****:

Цена на човек в двойна стая (мин. 2 души) – 2373 щ.д.

Доплащане за единична стая – 609 щ.д.

 

Настаняване в хотели 4****

Град

Хотел

Уеб страница

Лима

Sonesta El Olivar

www.sonesta.com

Арекипа

Sonesta Posada del Inca Arequipa

www.sonesta.com

Колка

Casa Andina Colca

www.casa-andina.com

Пуно

Sonesta Posada del Inca Puno

www.sonesta.com

Свещената долина

Sonesta Posada del Inca Yucay

www.sonesta.com

Куско

Sonesta Cusco

www.sonesta.com

Паракас

La Hacienda

www.hoteleslahacienda.com

*Забележка: В Колка настаняването е в т.нар. лоджи (lodge) – отделни къщички.

 

Цената включва:

  • Нощувки и хранене според програмата (на места обядът се осигурява в кутия);
  • Всички трансфери и екскурзии (осъществяват се с автобус и с влакче до Мачу Пикчу);
  • Екскурзоводско обслужване на английски език.

 

Цената не включва:

  • Вътрешни и международни самолетни билети;
  • Държавна такса при напускане на Перу: 31 щ.д. (заплаща се от всеки пътник на летището);
  • Напитки;
  • Бакшиши.

 

*В зависимост от разписанията на полетите, може да се наложи ползването на допълнителни нощувки в Лима преди отпътуване за Паракас и/или в края на програмата.

Цени на допълнителните нощувки (+ закуска и транфер до и от хотела):

  • Britania Lima 3* – 91 щ.д. на човек в двойна стая, 26 щ.д. доплащане за единична стая;
  • Sonesta El Olivar 4* - 136 щ.д. на човек в двойна стая, 71 щ.д. доплащане за единична стая.

 

Цените са платими в лева по курс „продава” на „Прокредит Банк” АД в деня на плащането.

 

Отпътуване:

15.10.2013.

 

Цена на самолетните билети – предоставя се по заявка.

 


Студентски празник Предколедни екскурзии Нова година в България Нова година в чужбина

Бързо търсене на оферти за България и ЧужбинаПодробно търсене на оферти

ПО ДЪРЖАВИ

Австралия
Австрия
Албания
Аржентина
Армения
Барбадос
Белгия
Бора Бора
Босна и Херцеговина
Бразилия
България
Великобритания
Виетнам
Германия
Грузия
Гърция
Дания
Доминикана
Дубай
Египет
Естония
Израел
Индия
Иран
Ирландия
Исландия
Испания
Италия
Йордания
Кабо Верде
Кения
Кипър
Китай
Куба
Мавриций
Македония
Малайзия
Малдиви
Малта
Мароко
Мексико
Нова Зеландия
Норвегия
Остров Бали
Перу
Полша
Португалия
Румъния
Русия
САЩ
Сейшелски острови
Сингапур
Словения
Сърбия
Тайланд
Танзания
Тунис
Турция
Узбекистан
Украйна
Унгария
Финландия
Франция
Холандия
Хърватска
Черна гора
Чехия
Швейцария
Швеция
Шотландия
Шри Ланка
ЮАР
Япония

ПО ВИД

Почивки в България
Почивки в Чужбина
Екскурзии в България
Екскурзии в Чужбина
Индивидуални пътувания

ПО КАТЕГОРИИ

На All inclusive
Ранни Записвания Зима 2016 - 2017
Last minute
Нова Година 2017
Коледа 2016 в Чужбина
Горещи оферти
В града
Зелени Училища
Почивка със собствен транспорт
Еко
Никулден
Лято 2017
Формула 1
Карнавали
Екскурзии автобус
Екскурзии самолет
Ученически лагери
Уикенди
На Ски 2017
Абитуриентски балове 2017
На Село
Златна възраст 55
Екзотика
8 декември 2016
Коледа 2016 в България
Коледни Пакети 2016
СКИ Пакети 2017 в Чужбина
СКИ Почивки 2016 в Италия
СКИ Пакети 2016 в България
Пакети на Планина
Оферти за СКИ Почивки в Боровец
Оферти за СКИ Почивки в Пампорово
Оферти за СКИ Почивки в Банско
СКИ Почивки 2016 в България
Нова Година 2017 в България
All Inclusive оферти Халкидики
All Inclusive на Планина
All Inclusive на Море
Намалени почивки на Море в Турция
Намалени почивки на Море в Гърция
All Inclusive оферти Дюни
Намалени оферти за Море в Дюни
Намалени Екскурзии
All Inclusive през Септември и Октомври
All Inclusive оферти Анталия
All Inclusive оферти Мармарис
All Inclusive оферти Бодрум
All Inclusive оферти Кушадъсъ
Евтини All Inclusive почивки
Намалени оферти за Осми Декември 2016
Септемврийски празници
Почивка на Море
Нова Година - Ориент
Апартаменти в Слънчев Бряг
Сити Брейкс
Майски празници
Чартърни програми
Почивки в Гърция
Обиколни Турове
Нова Година - Екзотика
Нова Година - Европа
Море
Автобусни Почивки
Великден
Екскурзии в Европа
Уикенди в Европа със самолет
Промо оферти за Планина
Ранни записвания СКИ 2017
Студентски празник 2016
Зима 2017
СКИ Почивки в Австрия 2017
Ски в Алпите 2017
Екскурзии
Самолетни Почивки
ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК 2014
Нова Година на Балканите
Ранни записвания море 2017
Свети Валентин 2017
Морски Круизи
Речни Круизи
Промоции
Почивка Халкидики автобус
Пролетни оферти
Априлска Ваканция 2016
Почивка Море
Почивка Олимпийска Ривиера с автобус
All inclusive
На Ваканция с Деца
На Ultra All Inclusive
Почивки Халкидики - Собствен транспорт
Топ Оферти
3-ти Март 2017
Великден 2016
Майски празници 2017
На Море
На Планина
6 септември 2016
22-ри септември 2016
На СПА
8-ми Март 2017
СПА почивки
Предколедни Екскурзии 2016
All Inclusive оферти Албена
Почивка на Планина
Море в Турция - септември и октомври
Евтини почивки
Намалени оферти до 90 процента
Уикенд на Планина
СПА Уикенди
СКИ Почивки 2016
Новогодишни пакети
СПА пакети за почивка
Намалени оферти за Море
Намалени оферти за Планина
Намалени Уикенди
Нова Година 2017 в Чужбина
Намалени оферти за СПА
All Inclusive оферти Елените
Септември и Октомври на море
Оферти за Май и Юни на море
All Inclusive оферти Слънчев Бряг
Оферти за 24 ти Май
All Inclusive оферти Златни пясъци
Почивки в Турция
Септемврийски празници 2016
Море в Гърция - септември и октомври
Великден и Майски празници 2017
Студентски празник
Коледа
Нова Година
Предколедни оферти 2016
Индивидуални пътувания
Поклоннически пътувания
Сватбени пътешествия
Екзотични пътувания

ПО ВИД ТУРИЗЪМ

Морски Туризъм
Планински Туризъм
Селски Туризъм
Градски Туризъм
Културен Туризъм
Ски Туризъм
Спа Туризъм
Еко Туризъм
Бизнес Туризъм
Конферентен Туризъм
Голф Туризъм
Винен Туризъм
Религиозен Туризъм Поклонничество
Събитиен Туризъм
Трекинг
Екстремен Туризъм
Медицински Туризъм

ПО ВИДОВЕ КУРОРТИ

СПА Курорти
Ски Курорти
Планински Курорти
Морски Курорти

ПО ЦЕНА

0-100
100-200
200-500
500-1000
НАД 1000

ПО НОЩУВКИ

1-3
3-5
5-10
НАД 10

ПО ТРАНСПОРТ

Собствен Транспорт
Автобус
Самолет
Кораб

На All inclusive България

СПА почивки в България

ВСИЧКИ ALL INCLUSIVE ОФЕРТИ

Препоръчани Хотели

ХОТЕЛ ALIA PALACE ХОТЕЛ ALIA PALACE ****
Пефкохори - Касандра

Цени от: 71.00 лв

ХОТЕЛ ЗЕУС ХОТЕЛ ЗЕУС ***
Афитос - Касандра

Цени от: 0.00 лв

Хотел Хелена Парк Хотел Хелена Парк *****
Слънчев Бряг

Цени от: 0.00 лв

ХОТЕЛ PIGALE BEACH RESORT ХОТЕЛ PIGALE BEACH RESORT ***
Кущур

Цени от: 0.00 лв

Избрани оферти Перу
Следете най-изгодните оферти във Фейсбук

Спечели Почивка за двама на Константин и Елена през Август !

Следвай тези две прости стъпки:

1. Регистрирай се с email до 15.08

2. Харесай страницата ни

във Facebookи/или Страницата ни в Google+

Участвай

Победителят от играта за месец Юли ще бъде обявен на страницата ни във Facebook