All Inclusive   Нова Година   СКИ Почивки

Отстъпки за Ранни Записвания до 25%

Оферти за хотели, почивки на СПА, море и планина в
България и Чужбина

ЕКСКУРЗИЯ ДО ИНДИЯ И НЕПАЛ СЪС САМОЛЕТ
> >


 


Групова екскурзия в Индия и Непал - Агра, Варанаси, Делхи, Джайпур, Каджураху и Катманду

Етикети: Екзотика Екскурзии самолет Екзотични пътувания

Дата на валидност: от 2013-10-17 до 2013-10-28

Нощувки: 10

Дни: 12

Транспорт: Самолет

0%

0%


Цени от 4399.00 лв.


Дати:

17 октомври 2013 - 28 октомври 2013


Цени:

Цена на човек в двойна стая: Пакетна цена:
при група от 15 – 19 туриста 2299 евро/ 4496 лева
при група от минимум 20 туриста 2249 евро/ 4399 лева
доплащане за единична стая 465 евро/ 909 лева

Цената включва:

• Самолетни билети София–Истанбул–Катманду и Делхи–Истанбул–София;
• Самолетни билети Катманду-Делхи, Каджураху–Варанаси и Варанаси–Делхи;
• Билет за влака от Агра до Джанси със запазени места;
• 3 нощувки в хотел Hyatt 5* или подобен в Катманду;
• 2 нощувки в хотел Lemon Tree 4* или подобен в Делхи;
• 2 нощувки в хотел Fortune Select 5* или подобен в Джайпур;
• 1 нощувка в хотел Radisson 5* или подобен в Агра;
• 1 нощувка в хотел Radisson 4* или подобен в Каджурахо;
• 1 нощувка в хотел Ramada Plaza 5* или подобен във Варанаси;
• 09 закуски и 09 вечери в хотелите по програма;
• Вечеря в традиционен непалски ресторант с фолклорна програма;
• Всички входни такси, трансфери и екскурзии, описани в програмата;
• Местно екскурзоводско обслужване през цялото време;
• Водач-преводач от фирмата;
• Подробна туристическа информация за Индия и Непал;
• Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.

Цената не включва:

• Летищни такси за всички международни и вътрешни полети, подлежат на препотвърждение: 396 евро/ 775 лева;*;
• Доплащане за единична стая: 465 евро/ 909 лева;
• Индийска виза: 105 лева /издава се предварително в София/;
• Непалска виза: 25 USD /заплаща се на летище при влизане в страната/;
• Полет над Еверест със самолет (заплаща се на място): 175 USD с включени летищни такси;
• Бакшиши за местните екскурзоводи, шофьори и носачи на багаж: 50 USD /плащат се предварително заедно с доплащането на пакетната цена/;
• Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и при записване;
• Напитки и лични разходи.
* Летищните такси се фиксират точно в момента на издаване на билетите поради честата им променливост!

Виза:

Българските граждани е необходимо да притежават предварително туристическа виза за Индия, за получаването на която се попълва електронен визов формуляр и се предоставят валиден задграничен паспорт с минимум 2 свободни страници, 1 електронна и 1 хартиена актуална снимка с формат 5.08 см х 5.08 см. От 10.06.2013 г. Посолството на Република Индия въвежда задължително интервю за издаване на туристическа виза, на което всеки кандидат трябва да се яви лично в Посолството в София на адрес ул.”Св.Седмочисленици”23, Лозенец. След интервюто на кандидатите се взимат биометрични данни. Таксата за визата се заплаща лично от кандидата в лева в Посолството.

Важно!

• Цената на екскурзията е валидна при група от минимум 15 човека!
• Необходими документи за записване: валиден задграничен паспорт (минимум 6 месеца от датата на отпътуване), 3 цветни снимки, попълнен договор наагенцията и депозит в размер на 750 евро/ 1500 лева на човек;

• Краен срок за събиране на групата: 31.07.2013.
• Доплащането става в срок до: 20.08.2013.
• За посещението на Индия и Непал няма задължителни ваксини;
• Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата;
• Цените са изготвени при валутен курс 1USD=080 EUR. При увеличение на валутния курс на щ. долар към еврото фирмата си запазва правото да промени цената по курса на долара към момента на крайния срок на доплащане, който е 20.08.2013.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в общата пакетна цена, фирмата не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.

Програма:

Ден 01, 17 октомври 2013, четвъртък София – Истанбул

Отпътуване от София за Истанбул в 09:35 ч. с полет на турските авиолинии. Кацане в 11:00 ч. на летището в Истанбул. Свободно време с възможност за разходка до центъра на Истанбул по желание. Продължение за Катманду в 21:45 ч.

Ден 02, 18 октомври 2013, петък Истанбул – Катманду

Кацане в Катманду в 07:15 ч. Посрещане на летище, трансфер и при наличие на свободни стаи ранно настаняване в хотел Hyatt 5* или подобен. Следобяд организирано разглеждане на площад Дурбар с Храма на Живата Богиня Кумари, където ако имаме късмет можем да зърнем младото непалско момиче – превъплъщение на почитаната богиня. Виждат се още храмовете Каштамандап и Машендранат, статуите на Хануман и Кал Бхайрав и бившия Кралски дворец (само отвън). Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 03, 19 октомври 2013, събота Катманду – Патан

Рано сутринта по желание полет над Еверест и над останалите хималайски първенци – чувството да прелетиш над най-високите върхове на планетата не може да се опише с думи! Връщане в хотела и закуска. Следва разглеждане на най-величествената ступа в Непал – Сваямбунат и екскурзия до древния град Патан, включен в списъка на UNESCO. В Патан се разглеждат централния площад Дурбар с многобройните храмови постройки в чест на боговете Кришна, Шива, Бимсен и Талежу и се вижда бившия Кралски дворец (само отвън). Вечеря в традиционен непалски ресторант с фолклорна програма и нощувка в хотела.

Ден 04, 20 октомври 2013, неделя Катманду – Бактапур

След закуска посещение на двете най-религиозни за непалците места – ступата Буднат, наричана още Малкия Тибет и Пашупатинат, известен с гатовете за кремация. Следобяд екскурзия до историческия град Бактапур, където ще видим Двореца с 55 прозореца, Златната врата, храмовете Ватсала Деви, Рамешвор и Бадринат и пагодата Нятпола. Ще имате свободно време и възможност за пазаруване на уникалните местни текстилни, керамични и бронзови произведения и сувенири. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 05, 21 октомври 2013, понеделник Катманду – Делхи

Закуска и полет до Делхи. Посрещане на летище и панорамна обиколка на многобройните забележителности на Стария и Новия град. Делхи е наследник на седем града – столици на седем империи, които са съществували преди него по различно време и чиито останки могат да се видят и днес. Обиколката на Делхи включва гробницата на Хумаюн, посещение на мемориала Радж Гхат – мястото, където е кремиран Махатма Ганди, кулата Кутуб Минар. Обиколка на Новия Делхи с широките и просторни булеварди, мемориалната арка “Вратата на Индия”, сградите на Президентството и Парламента. В късния следобяд настаняване в хотел Lemon Tree 4* или подобен. Вечеря и нощувка в хотела.

Ден 06, 22 октомври 2013, вторник Делхи – Джайпур

Закуска. Сутринта обиколка на крепостта Ред Форт и разглеждане на хиндуисткия храм Лакшминараян. Фото стоп при Лотосовия храм на бахаите и отпътуване за Джайпур /250 км, 6 часа/. Пристигане в Джайпур и посещение на бижутериен център, където ще се запознаете с многобройните скъпоценни и полускъпоценни камъни, с които е известна провинция Раджастан. Настаняване в хотел Fortune Select 5* или подобен в Джайпур. Вечеря и нощувка.

Ден 07, 23 октомври 2013, сряда Джайпур

Закуска. Сутринта разглеждане на впечатляващата фасада на Двореца на ветровете Хава Махал и продължение до крепостта Амбър Форт с включена езда на слонове до върха или алтернативно изкачване с джипове. На връщане към Джайпур фотостоп при красивия Джал Махал – Двореца на езерото, намиращ се в центъра на езерото Ман Сагар. Следобед панорамна обиколка на Джайпур, наричан още “Розовия град”, заради характерния цвят на сградите му. Посещение на градския дворец на Махараджата с Музея на оръжията, разглеждане на древната обсерватория Джантар Мантар и възможност за пазаруване на копринени платове и сарита в типичена за района текстилна фабрика. Вечеря и нощувка.

Ден 08, 24 октомври 2013, четвъртък Джайпур – Агра

Закуска и ранно отпътуване за Агра. По пътя разглеждане на древната моголска столица Фатехпур Сикри – легендарният град е построен от най-великия моголски владетел Акбар в края на ХVІ век и днес е включен в списъка на ЮНЕСКО като част от световното културно наследство. Пристигане в Агра и посещение на Тадж Махал – уникалният храм, символ на любовта и един от световните паметници на културата. Той е наричан осмото чудо на света и е най-прекрасното и ненадминато творение на моголската архитектура. За да опише красотата на Тадж Махал Рабиндранат Тагор поетично нарича храма “сълза на лицето на вечността” и “мечта, въплътена в мрамор”. Следва разглеждане на Агра форт с Перлената джамия и прекрасно съхранените дворци, градини и крепостни стени. Настаняване в хотел Radisson 5* или подобен в Агра. Вечеря и нощувка.

Ден 09, 25 октомври 2013, петък Агра – Каджураху

Закуска и ранно отпътуване със Шатабди Експрес с предварително запазени за групата места за град Джанси. Посрещане и трансфер до град Орча, където ще разгледаме един от най-красивите средновековни дворцови комплекси в Индия. Продължение за Каджураху и разглеждане на Източния комплекс джайнистки храмове, построени през 10 век по време на династията Чандела. Настаняване в хотел Radisson 4* или подобен. Вечерта включено посещение на шоу «Звук и светлина». Вечеря и нощувка в хотела.

Ден 10, 26 октомври 2013, събота Каджураху – Варанаси

След закуска разглеждане на Западния комплекс храмове с Кандария Махадео – най-големият храм в Каджурахо, най-старият храм Вишванат, храма Читрагупта, посветен на слънчевия бог Сурия Лакшмана и храма Матангешавара. Днес запазените храмове са прекрасен пример на индоарийския архитектурен стил Нагара, характерен със своите извити кули и множество скулптури. Стените на храмовете са покрити със сцени от живота на древните владетели, изобразени са различни божества, музиканти, животни, както и множество еротични сцени. Каджурахо е един от безсмъртните символи на Индия, блян за онези, които завинаги са обикнали тази велика страна и нейната култура. Счита се, че храмовете в Каджурахо пресътворяват и благославят жената във всичките й форми, настроения и превъплъщения.
В ранния следобяд трансфер до летището и полет за Варанаси. Кацане във Варанаси, посрещане, трансфер и настаняване в хотел Ramada Plaza 5* или подобен. Следва тур с рикши до гатовете на река Ганг, където ще наблюдаваме вечерната религиозна церемония, събираща хиляди богомолци и провеждаща се всяка вечер край свещената река. Връщане в хотела, вечеря и нощувка.

Ден 11, 27 октомври 2013, неделя Варанаси – Делхи

Рано сутринта посрещане на изгрева с лодка по река Ганг и наблюдаване на къпещите се в реката богомолци и свещените клади. Връщане в хотела и закуска. Трансфер до летището за полет за Делхи. Кацане в Делхи, посрещане и трансфер до хотел Lemon Tree 4* или подобен в Делхи. Вечеря и нощувка.

Ден 12, 28 октомври 2013, понеделник Делхи – Истанбул – София

Ранен трансфер до летището за обратен полет в 06:45 ч. на турските авиолинии до Истанбул. Кацане в Истанбул в 10:45 ч., свободно време за разходка до центъра на града и отпътуване за София в 19:10 ч. Пристигане на летище София в 20:25 ч. Край на програмата.


Коледа в България Море 2017 Нова година в България Нова година в чужбина

Бързо търсене на оферти за България и ЧужбинаПодробно търсене на оферти

ПО ДЪРЖАВИ

Австралия
Австрия
Албания
Аржентина
Армения
Барбадос
Белгия
Бора Бора
Босна и Херцеговина
Бразилия
България
Великобритания
Виетнам
Германия
Грузия
Гърция
Дания
Доминикана
Дубай
Египет
Естония
Израел
Индия
Иран
Ирландия
Исландия
Испания
Италия
Йордания
Кабо Верде
Кения
Кипър
Китай
Куба
Мавриций
Македония
Малайзия
Малдиви
Малта
Мароко
Мексико
Нова Зеландия
Норвегия
Остров Бали
Перу
Полша
Португалия
Румъния
Русия
САЩ
Сейшелски острови
Сингапур
Словения
Сърбия
Тайланд
Танзания
Тунис
Турция
Узбекистан
Украйна
Унгария
Финландия
Франция
Холандия
Хърватска
Черна гора
Чехия
Швейцария
Швеция
Шотландия
Шри Ланка
ЮАР
Япония

ПО ВИД

Почивки в България
Почивки в Чужбина
Екскурзии в България
Екскурзии в Чужбина
Индивидуални пътувания

ПО КАТЕГОРИИ

На All inclusive
Ранни Записвания Зима 2016 - 2017
Last minute
Нова Година 2017
Коледа 2016 в Чужбина
Горещи оферти
В града
Зелени Училища
Почивка със собствен транспорт
Еко
Никулден
Лято 2017
Формула 1
Карнавали
Екскурзии автобус
Екскурзии самолет
Ученически лагери
Уикенди
На Ски 2017
Абитуриентски балове 2017
На Село
Златна възраст 55
Екзотика
8 декември 2016
Коледа 2016 в България
Коледни Пакети 2016
СКИ Пакети 2017 в Чужбина
СКИ Почивки 2016 в Италия
СКИ Пакети 2016 в България
Пакети на Планина
Оферти за СКИ Почивки в Боровец
Оферти за СКИ Почивки в Пампорово
Оферти за СКИ Почивки в Банско
СКИ Почивки 2016 в България
Нова Година 2017 в България
All Inclusive оферти Халкидики
All Inclusive на Планина
All Inclusive на Море
Намалени почивки на Море в Турция
Намалени почивки на Море в Гърция
All Inclusive оферти Дюни
Намалени оферти за Море в Дюни
Намалени Екскурзии
All Inclusive през Септември и Октомври
All Inclusive оферти Анталия
All Inclusive оферти Мармарис
All Inclusive оферти Бодрум
All Inclusive оферти Кушадъсъ
Евтини All Inclusive почивки
Намалени оферти за Осми Декември 2016
Септемврийски празници
Почивка на Море
Нова Година - Ориент
Апартаменти в Слънчев Бряг
Сити Брейкс
Майски празници
Чартърни програми
Почивки в Гърция
Обиколни Турове
Нова Година - Екзотика
Нова Година - Европа
Море
Автобусни Почивки
Великден
Екскурзии в Европа
Уикенди в Европа със самолет
Промо оферти за Планина
Ранни записвания СКИ 2017
Студентски празник 2016
Зима 2017
СКИ Почивки в Австрия 2017
Ски в Алпите 2017
Екскурзии
Самолетни Почивки
ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК 2014
Нова Година на Балканите
Ранни записвания море 2017
Свети Валентин 2017
Морски Круизи
Речни Круизи
Промоции
Почивка Халкидики автобус
Пролетни оферти
Априлска Ваканция 2016
Почивка Море
Почивка Олимпийска Ривиера с автобус
All inclusive
На Ваканция с Деца
На Ultra All Inclusive
Почивки Халкидики - Собствен транспорт
Топ Оферти
3-ти Март 2017
Великден 2016
Майски празници 2017
На Море
На Планина
6 септември 2016
22-ри септември 2016
На СПА
8-ми Март 2017
СПА почивки
Предколедни Екскурзии 2016
All Inclusive оферти Албена
Почивка на Планина
Море в Турция - септември и октомври
Евтини почивки
Намалени оферти до 90 процента
Уикенд на Планина
СПА Уикенди
СКИ Почивки 2016
Новогодишни пакети
СПА пакети за почивка
Намалени оферти за Море
Намалени оферти за Планина
Намалени Уикенди
Нова Година 2017 в Чужбина
Намалени оферти за СПА
All Inclusive оферти Елените
Септември и Октомври на море
Оферти за Май и Юни на море
All Inclusive оферти Слънчев Бряг
Оферти за 24 ти Май
All Inclusive оферти Златни пясъци
Почивки в Турция
Септемврийски празници 2016
Море в Гърция - септември и октомври
Великден и Майски празници 2017
Студентски празник
Коледа
Нова Година
Предколедни оферти 2016
Индивидуални пътувания
Поклоннически пътувания
Сватбени пътешествия
Екзотични пътувания

ПО ВИД ТУРИЗЪМ

Морски Туризъм
Планински Туризъм
Селски Туризъм
Градски Туризъм
Културен Туризъм
Ски Туризъм
Спа Туризъм
Еко Туризъм
Бизнес Туризъм
Конферентен Туризъм
Голф Туризъм
Винен Туризъм
Религиозен Туризъм Поклонничество
Събитиен Туризъм
Трекинг
Екстремен Туризъм
Медицински Туризъм

ПО ВИДОВЕ КУРОРТИ

СПА Курорти
Ски Курорти
Планински Курорти
Морски Курорти

ПО ЦЕНА

0-100
100-200
200-500
500-1000
НАД 1000

ПО НОЩУВКИ

1-3
3-5
5-10
НАД 10

ПО ТРАНСПОРТ

Собствен Транспорт
Автобус
Самолет
Кораб

На All inclusive България

СПА почивки в България

ВСИЧКИ ALL INCLUSIVE ОФЕРТИ

Препоръчани Хотели

ХОТЕЛ SENTINUS ХОТЕЛ SENTINUS ****
Лонг бийч

Цени от: 0.00 лв

ХОТЕЛ SANI ASTERIAS SUITES ХОТЕЛ SANI ASTERIAS SUITES *****
Сани-Касандра

Цени от: 240.00 лв

ХОТЕЛ JENNY ХОТЕЛ JENNY ***
Сивири

Цени от: 0.00 лв

DORA BEACH BOUTIQUE HOTEL DORA BEACH BOUTIQUE HOTEL ****
Мармарис

Цени от: 0.00 лв

Избрани оферти Индия
Следете най-изгодните оферти във Фейсбук

Спечели Почивка за двама на Константин и Елена през Август !

Следвай тези две прости стъпки:

1. Регистрирай се с email до 15.08

2. Харесай страницата ни

във Facebookи/или Страницата ни в Google+

Участвай

Победителят от играта за месец Юли ще бъде обявен на страницата ни във Facebook