All Inclusive     Почивки в Турция   Лято 2020

Отстъпки за Ранни Записвания до 30%

Оферти за хотели, почивки на СПА, море и планина в
България и Чужбина

ЕКСКУРЗИЯ ДО МАЛАЙЗИЯ И СИНГАПУР ПЛЮС ОСТРОВИ ПЕРХЕНТЯН
> > >


 


екзотична екскурзия из Малайзия и Сингапур с островите Перхентян за общо 14 нощувки и 16 дни

Етикети: Екзотика Екскурзии самолет Last minute Самолетни Почивки Екскурзии Обиколни Турове Екзотични пътувания

Дата на валидност: от 2019-08-17 до 2019-09-01

Нощувки: 14

Дни: 16

Транспорт: Самолет

0%

0%


Цени от 6998.00 лв.


ЕКСКУРЗИЯ ДО МАЛАЙЗИЯ И СИНГАПУР ПЛЮС ОСТРОВИ ПЕРХЕНТЯН

екзотична екскурзия из Малайзия и Сингапур с островите Перхентян

Датa на отпътуване: 17.08.2019 / 16 дни / 14 нощувки / 14 закуски / 12 обяда / 12 вечери 

Маршрут: София – Куала Лампур – Таман Негара/ Куала Тахан - Платото Камерон - остров Пенанг – остров Бандинг - Белум - островите Перхентиян – Куала Лампур– пещерите Бату – Куала Селангор – Малака – Сингапур – София.

 

Малайзия е невероятно красива страна, която съчетава в себе си магическа природа, модерни небостъргачи и уникална култура. Малайзия е като две страни, обединени в едно цяло, разделено от Южнокитайско море. Докато полуостров Малака се откроява с оживените места в колониална архитектура, чаени плантации и острови , то източната част, позната като Малайзийско Борнео е известна с дивите джунгли с вековни тропически гори, гранитни върхове и отдалечени племена.


ПРОГРАМА: 

Ден 1 : София – Доха

Отпътуване от летище София посока Малайзия в 13.00ч.

Ден 2 : Доха - Куала Лампур

Пристигане на международното летище в Куала Лампур в 08.30ч. Трансфер до хотела. Настаняване и време за почивка. Вечерен тур на Куала Лампур. Историческият център на града става особено оживен и пъстроцветен през вечерните часове. Именно тук се намират и най-високите в света кули близнаци – Петронас, които ще ви накарат да се почуствате сякаш сте на върха на света. Обиколката включва посещение на Централ Маркет, бивш богат пазар сега превърнат в център за занаяти, Джалан Петалинг - главната улица в Чайнатаун, където може да изпробвате уменията си да се пазарите. Следващата спирка е  Сри Махриаман – малък  хиндуитски храм разположен между китайските магазини и къщи. Типична малайска вечеря на бюфет, придружена с представяне на местни танци.  Представлението започва всяка вечер в 20:45 ч. и продължава около 45 минути. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 3 : Куала Лампур – Таман Негара/ Куала Тахан

Закуска. В 8.00 ч. се тръгва към Национален парк Таман Негара (около 4 часа). Паркът е известен като най-старата тропическа гора, датираща от над 130 млн. години. Настаняване в курорт в Куала Тахан. Пресичане на реката с лодки. Обяд  в курорта. В 14:30 ч. се насладете на на круиз по река Тахан до водопадите Лата Беркох. Насладете се и на подмладяване в естествено джакузи. Има и спирка за хранене на рибите. Връщане в курорта. Вечеря. В 20:45 ч. нощна разходка в тропическата гора. Научете повече за нощните растения и насекоми. Разходката е около 1 ч.  и 30 мин. Връщане в курорта. Нощувка.

Ден 4 : Таман Негара

Закуска В 09.30 ч. се отправяме на разходка  в джунглата Букит Тересек. Екопътеката ( 1.8 км.) върви по тесен и лесен път през първите 500 метра. След това започва да се изкачва по стръмна пътека водеща до върха на планината. Насладете се на разходка по известната „балдахинова пътека“ и окачения мост, които дават възможност на хората да видят разнообразната флора и фауна. /„балдахиновата пътека“ може да бъде временно затворена при лоши метеорологични условия/ Целодневната обиколка включва също обяд в курорта, плуване в река Абай. Вечеря и нощувка.

Ден 5 : Таман Негара - Платото Камерон

Закуска. Качване на лодката и пресичане на реката.  В 9.00 ч. трансфер до платото Камерон. След около час, минавайки през живописната планинска джунгла се посещава племето Оранг Асли. Областта около платото Камерон е известна с големият брой местни племена, които все още живеят в горите. При пристигането в плато Камерон се откриват много красиви гледки. Посещават се чаените плантации и чаената фабрика, за да се научи малко повече за тази технология, следва почивка с чаша чай с кифлички и страхотна гледка към плантациите. Традицията с чая  и кифличките датира от времето, когато английските колониални офицери използвали тази хълмиста област като хладно място за бягство от топлината в низините.  След посещението на зеленчуковата и ягодовата ферма се продължава към колоритният пазар, където може да се намери всичко, което се произвежда в тази област на едно място.  Продължава се с Пеперудена ферма и музея за тунела на времето, където може да хвърлите по един поглед към миналото на тази област. Последно преди да се приберете в хотела се посещава град Тахан Рата. Обяд в местен ресторант. Вечеря и нощувка.

Ден 6 : Платото Камерон - Букит Мера - остров Пенанг

Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до Пенанг (около 4.5 ч.). Попътя спирка в Букит Мера. Кратко пътуване с лодка ще ви отведе до острова с орангутаните, където приматите са в естествена среда. Този уникален остров служи като убежище на орангутаните, а също така и като център за научни изследвания на този застрашен вид. Отпътуване за Пенанг. При пристигането на острова се посещава храма Кек Лок си, където има голяма статуя посветена на богинята на милосърдието. Настаняване в хотел. Вечеря и нощувка. 

Ден 7 : остров Пенанг

Закуска. В 9:30 ч. тръгване за целодневен тур на остров Пенанг и главният му град Джорджтаун. Обиколката включва: Ботаническа градина, фабрика за батик, Храма на Буда, храма на Бирма, колониалната архитектура на сградите на централния площад. Трансфер до хотела. Обяд в местен ресторант. Остатъкът от деня е свободен. Вечеря и нощувка.

Ден 8 : остров Пенанг – остров Бандинг - Белум

Закуска. Трансфер до остров Бандинг, за да посетите тропическата гора на Белум, където чудесата на природата стават реалност. На над 120 милиона години и разполагащ се на 300,000 хектара, този тропически рай е дом на различни видове животни и растения, много от които не могат да бъдат намерени никъде другаде в света.  По време на пътуването ще посетите храмът Перак Тонг, джамията Убудиах и палата Искандариах. Пристигане в Белум. Вечеря и  нощувка.

Ден 9 : Белум

Закуска и отпътуване за парк Теменгор с лодка, по време на пътуването има възможност за наблюдение на птици и животни. Пристигане в Оранг Асли. На връщане към хотела, се спира на Сунгай Гадонг, за да се видят прекрасните рафлезии – най-големите цветя на земята (Наблюдението на рафлезии не е гарантирано, зависи от цъфтежа на цветето). Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.

Ден 10 : Белум – островите Перхентиян

Сутринта след закуска тръгване за Кота Бару преминавайки през Рантау Панджанг, град много популярен за пазаруване, който е безмитна зона. Пристигане в Куала Бесут и отплаване за островите Перхентиан. Настаняване на острова. Възможност за две екскурзии за шнорхелинг. Вечеря и нощувка.

Ден 11 : островите Перхентиян

Свободен ден за плаж и почивка с включени закуска, обяд и вечеря. Нощувка.

Ден 12 : островите Перхентиян – Куала Лампур

Закуска. Трансфер до летището в Кота Бару и полет до Куала Лампур. Посрещане и трансфер до хотела. Нощувка

Ден 13 : Куала Лампур – пещерите Бату – Куала Селангор

Закуска. В 9.00 ч. отпътуване за целодневен тур на Куала Лампур. Акцентът на този тур е посещението на пещерите Бату, където се намира най-важният хиндуистки храм в Малайзия. Пещерите се намират в покрайнините на град Куала Лампур. Храмът е посветен на Лорд Субраманиам и е домакин на годишните чествания на празника Тхайпусам. За да се оцени напълно посещението на пещерите, трябва да сте готови за изкачването на 272 стъпала до главния им вход. Обиколката продължава с посещение на  малка фабрика за батик ( рисуване с восък), след това се отива към Роял Селангор – фабрика за пютер (сплав за олово). Обяд в местен ресторант. Вечерта посещение на градчето Куала Селангор, където ще се насладите на романтичните светлинки на най-голямата в света колония от светулки.  Ще минете през прекрасната Малайзииска природа и ще посетите крепостта  Мелавати, известан като Форт Алтинсбург. На върха на хълма има фар и високи, красиви, сенчести дървета, рай за местните птици, посребрените маймуни и дългоопашати макаци. Насладете се на вечеря в местен крайречен ресторант и на вечерна разходка с традиционна китайска лодка – сампан. По време на разходката ще видите хилядите светулки, кръжащи около короните на мангровите дървета. Това е един уникален природен феномен, наподобяващ редица ярко осветени коледни елхи. Какъв невероятен начин да прекарате вечерта си в Малайзия. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 14 : Куала Лампур – Малака - Сингапур

Закуска. Трансфер и разглеждане на Малака. Градът някога е бил колонизиран от португалците, японците, британците и холандците за период от 400 г. Посещава се Холандския площад с боядисаната в розово Стадхуис, Християнска църква, часовникова кула и фонтана на кралица Виктория. Ще видите също Ченг Хон Тенг, което е най-старият функциониращ китайски храм в Малайзия, който е открит през 1645 г. Други интересни обекти са Портата на Сантяго - портата на португалската крепост „Ла Формоза“, построена през 1511 г., църквата Св. Пол, където св. Франциск Хавиер някога е бил погребан и още много интересни места. Насладете се на речен круиз по река Малака около исторически сгради, стари складове, интересни мангрови щандове, църкви и села. Обяд. След обяд ще имате време да се разходите по улицата Джонкер известна с нейните антики. Следобяд отпътуване за Сингапур. Настаняване в хотел и нощивка.

Ден 15 : Сингапур

Закуска. Полудневен тур на Сингапур сутринта. Открийте мултикултурния мегаполис Сингапур – място, където се срещат старото и модерното. Ще разгледате Еспланада -  театъра на брега на залива Марина, символа на Сингапур – Мерлион, митично създание с глава на лъв и тяло на риба, Китайския квартал – културен център на града. Възможност за шопинг. Връщане в хотела. Потегляне за следобеден тур на Сентоса – острова на удоволствията. Остров Сентоса е само на 15 мин. от центъра на града. Сентоса предлага най-разнообразни забавления по вкуса на всеки:

-          Лифт – ще бъдете завладени и очаровани от залязващото слънце, след залез се разкрива живописен пейзаж към Сингапур. Лифтът предлага гледка на 360 градуса.

-          С.Е.А   Аквариум – музея за морски преживявания.  Това е най-големият океанариум в света вдъхновен от безбройните морски чудеса на нашата планета. Водният парк предоставя на вас и вашето семейство незабравими спомени.  Може да се възползвате от интерактивно пътуване по древния път на коприната.

-          Крилете на времето – разказва историята за фантастично пътуване през времето и пространството. Птицата като праисторическо създание отива на пътешествие с двама съвременни тийнейджъри в търсене на своята епоха. По пътя те откриват света с пътуване през различни древни цивилизации и красотите на подводния свят.

Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 16 : Сингапур – Доха - София

Закуска. Трансфер до летището в 07.00ч. Полет за Доха в 10.40ч. Пристигане в София в 21.00ч.

 

ЦЕНИ

Възрастен в стая с две легла

Единична стая

Дете до 12 год

Резервация след 31.10.2018г

6998 лв

8148 лв

6398 лв

Забележки:

 • Цената за дете е валидна при настаняване с двама възрастни. Дете се настанява на допълнително легло
 • Семейство с две деца се настанява в две съседни двойни стаи и се заплаща стойността на турист в двойна стая

 

Цената включва:

 • Самолетни билети София – Доха – Куала Лампур – Сингапур - Доха - София
 • Летищни такси /в размер на 540 лв към 01.10.2018г/
 • транспорт по време на цялото пътуване
 • 14 нощувки със закуски в хотели 4 звезди, описани в праграмата
 • 12 вечери, описани по праграмата
 • 12 обяда, описани по праграмата
 • Местен екскурзовод по време на обиколките
 • Водач - преводач от туроператора;
 • Входни такси за посещаваните обекти
 • Фолклорна вечеря с Малайски с танци
 • Екскурзия до Малака
 • Екскурзия до пещерите Бату
 • Посещение на Национален парк Селангор с наблюдение на светулките
 • Посещение на Национален парк Таман Негара
 • Посещение на платото Камерон
 • Посещение на остров Пенанг
 • Посещение на остров Бандинг
 • Посещение на тропическа гора в Белум
 • Почивка на островите Перхентян
 • 2 екскурзии с корабче за шнорхелинг
 • Туристическа обиколка на Сингапур
 • Екскурзия до остров Сентоса
 • Посещение на „Градината на орхидеите“
 • Посещение на пеперудена ферма
 • Медицинска застраховка с покритие 5000 евро на ЗД Евроинс АД (има оскъпяване за лица над 63 г.)

 

Цената не включва:

 • Всичко неописано в цената включва
 • Обяди и вечери по време на престоя в Сингапур
 • Бакшиши за местни екскурзоводи и шофьори – 50 евро за целия престой
 • Такси за камера или фото апарати
 • Разходи от личен характер

 

Допълнителна информация:

 • Офертата важи при минимум 15 туриста
 • Необходими документи за пътуване – задграничен паспорт, валиден 6 месеца след датата на пътуване. За лица под 18 год., пътуващи без родители или само с един от тях, се изисква нотариално заверена декларация от другия.
 • Не са необходими визи за посещаваните страни при престой до 90 дни
 • Средно месечните температури през Август са около +28 до + 35 градуса по Целзий.
 • Ваксини – няма задължителни ваксини за посещаваните страни.

                               

Полетно разписание:

№ на полет

Дата

 

излита

 

каца

QR 228 

17 август

София

13.00 ч.

Доха

17.50 ч.

QR 844 

17 август

Доха

19.40 ч.

Куала Лампур

08.30 ч.+1

QR 943

01 септември

Сингапур

10.30 ч.

Доха

13.05 ч.

QR 225 

01 септември

Доха

15.50 ч.

София

21.00 ч.

Срокове и начин на плащане:

 • Депозит от 3000 лева при резервация.
 • Доплащане до 100% - 30 дни преди отпътуване
 • Плащането може да се извърши по банков път или в брой, с кредитна или дебитна карта в офиса на ТУРОПЕРАТОРА или при оторизираните му агенти.

 

Срокове за анулации и неустойки:

 • от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на тръгване– глоба в размер на 100 лв на турист. 
 • от 59 до 30 календарни дни преди датата на тръгване - 100% от внесения депозит. 
 • от 29 до 14 календарни дни преди датата на тръгване - 75% от общата цена на организираното пътуване; 
 • под 14 календарни дни преди датата на тръгване - 100% от общата цена на организираното пътуване; 
 • Агенцията предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка за разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт
 • застраховка „ Отказ от пътуване” има 100% оскъпяване за лица над 65г.

 

Туроператорът си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т. ч. на горивото, както и  увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, пристанищни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане. Туроператорът си запазва правото да прави промени в офертата, ако важни обстоятелства налагат това, като потребителят ще бъде уведомен за това.


Гарант на туроператора по смисъла на чл 97  от Закона за туризма е застрахователна компания ЗД „Евроинс” АД, застрахователна полица №03700100001315/24.11.2017гРанни записвания море в България

Бързо търсене на оферти за България и ЧужбинаПодробно търсене на оферти

ПО ДЪРЖАВИ

Австралия
Австрия
Азербайджан
Албания
Антигуа
Аржентина
Армения
Аруба
Барбадос
Бахамски Острови
Белгия
Бора Бора
Босна и Херцеговина
Бразилия
България
Великобритания
Виетнам
Гваделупа
Германия
Грузия
Гърция
Дания
Доминикана
Дубай
Египет
Еквадор
Естония
Занзибар
Израел
Индия
Иран
Ирландия
Исландия
Испания
Италия
Йордания
Кабо Верде
Канарски острови
Карибските острови
Катар
Кения
Кипър
Китай
Колумбия
Коста Рика
Куба
Кюрасао
Латвия
Ливан
Мавриций
Македония
Малайзия
Малдиви
Малта
Мароко
Мартиника
Мексико
Нова Зеландия
Норвегия
Оман
Остров Бали
Панама
Перу
Полша
Португалия
Пуерто Рико
Реюнион
Румъния
Русия
САЩ
Северна Корея
Сейнт Лусия
Сейшелски острови
Сингапур
Словакия
Словения
Сърбия
Тайланд
Танзания
Тибет
Тунис
Турция
Узбекистан
Украйна
Унгария
Филипините
Финландия
Франция
Холандия
Хърватска
Черна гора
Чехия
Чили
Швейцария
Швеция
Шотландия
Шри Ланка
ЮАР
Южна Корея
Ямайка
Япония

ПО ВИД

Почивки в България
Почивки в Чужбина
Екскурзии в България
Екскурзии в Чужбина
Индивидуални пътувания
Круизи

ПО КАТЕГОРИИ

На All inclusive
Нова Година
Ранни Записвания Зима 2019 - 2020
Коледни Пакети 2019
СПА почивки
Горещи оферти
В града
Еко
Никулден
Зелени Училища
Екзотика
Карнавали
Екскурзии автобус
Екскурзии самолет
Почивка със собствен транспорт
Ученически лагери
Уикенди
Формула 1
Златна възраст 55
На Ски 2019
На Село
Абитуриентски балове 2020
СКИ Почивки в Австрия 2019
СКИ Пакети 2019 в България
Оферти за СКИ Почивки в Боровец
Екскурзии в Европа
СКИ Пакети 2019 в Чужбина
Зима 2020
Студентски празник 2019
Ранни записвания СКИ 2019
Промо оферти за Планина
Намалени оферти за Осми Декември 2019
Уикенди в Европа със самолет
Оферти за СКИ Почивки в Пампорово
Оферти за СКИ Почивки в Банско
СКИ Почивки 2019 в България
Намалени оферти за Море в Дюни
All Inclusive оферти Анталия
All Inclusive оферти Мармарис
All Inclusive оферти Бодрум
All Inclusive оферти Кушадъсъ
All Inclusive оферти Халкидики
Нова Година 2020 в България
8 декември 2019
Коледа 2019 в България
Предколедни оферти 2019
Намалени Екскурзии
Пакети на Планина
СКИ Почивки 2019 в Италия
All Inclusive оферти Дюни
Ски в Алпите 2019
Самолетни Почивки
Нова Година на Балканите
Нова Година - Ориент
Круизи
3 март
Почивки от Варна
Екскурзии от Варна
Почивки от Западна Европа
Почивки
Екскурзии от Бургас
Почивки от Бургас
Нова година 2 нощувки
Балнео Пакети
Промоции от Варна за Турция
Нова Година - Европа
Нова Година - Екзотика
ЧЕРЕН ПЕТЪК 2019
Великден
Автобусни Почивки
Море
Септемврийски празници
Почивка на Море
Екскурзии
Апартаменти в Слънчев Бряг
Сити Брейкс
Майски празници
Чартърни програми
Почивки в Гърция
Обиколни Турове
Нова Година Златна Възраст 50 плюс
Намалени почивки на Море в Гърция
Last minute
На Ваканция с Деца
Свети Валентин 2020
Морски Круизи
Речни Круизи
Промоции
Почивка Халкидики автобус
Пролетни оферти
Априлска Ваканция 2020
Почивка Море
Почивка Олимпийска Ривиера с автобус
All inclusive
Предколедни Екскурзии 2019
Топ Оферти
На Ultra All Inclusive
3-ти Март 2020
Великден 2020
Майски празници 2020
На Море
На Планина
6 септември 2020
22-ри септември 2020
На СПА
Ранни записвания море 2020
Лято 2020
8-ми Март 2020
Почивки Халкидики - Собствен транспорт
All Inclusive оферти Албена
All Inclusive оферти Елените
Септември и Октомври на море
Намалени оферти до 90 процента
Уикенд на Планина
СПА Уикенди
СКИ Почивки 2019
Новогодишни пакети
СПА пакети за почивка
Намалени оферти за Море
Намалени оферти за Планина
Намалени Уикенди
Намалени оферти за СПА
Евтини All Inclusive почивки
All Inclusive през Септември и Октомври
All Inclusive на Планина
All Inclusive на Море
Намалени почивки на Море в Турция
Евтини почивки
Коледа 2019 в Чужбина
Септемврийски празници 2019
All Inclusive оферти Златни пясъци
Море в Гърция - септември и октомври
Нова Година 2020 в Чужбина
Почивка на Планина
Море в Турция - септември и октомври
Оферти за 24 ти Май
All Inclusive оферти Слънчев Бряг
Оферти за Май и Юни на море
Почивки в Турция
Великден и Майски празници 2020
Студентски празник
Коледа
Нова Година 2020
Индивидуални пътувания
Поклоннически пътувания
Сватбени пътешествия
Екзотични пътувания

ПО ВИД ТУРИЗЪМ

Морски Туризъм
Планински Туризъм
Селски Туризъм
Градски Туризъм
Културен Туризъм
Ски Туризъм
Спа Туризъм
Еко Туризъм
Бизнес Туризъм
Конферентен Туризъм
Голф Туризъм
Винен Туризъм
Религиозен Туризъм Поклонничество
Събитиен Туризъм
Трекинг
Екстремен Туризъм
Медицински Туризъм

ПО ВИДОВЕ КУРОРТИ

СПА Курорти
Ски Курорти
Планински Курорти
Морски Курорти

ПО ЦЕНА

0-100
100-200
200-500
500-1000
НАД 1000

ПО НОЩУВКИ

1-3
3-5
5-10
НАД 10

ПО ТРАНСПОРТ

Собствен Транспорт
Автобус
Самолет
Кораб
Изработка на сайт от BULTAG WEB DESIGN

На All inclusive България

СПА почивки в България

ВСИЧКИ ALL INCLUSIVE ОФЕРТИ

Препоръчани Хотели

ХОТЕЛ RACHONI BAY RESORT ХОТЕЛ RACHONI BAY RESORT ***
Скала Рахони

Цени от: 83.00 лв

ХОТЕЛ МАРИНА РОЯЛ ПАЛАС ХОТЕЛ МАРИНА РОЯЛ ПАЛАС *****
Дюни

Цени от: 87.00 лв

Избрани оферти Малайзия
Следете най-изгодните оферти във Фейсбук

Спечели Почивка за двама на Константин и Елена през Август !

Следвай тези две прости стъпки:

1. Регистрирай се с email до 15.08

2. Харесай страницата ни

във Facebookи/или Страницата ни в Google+

Участвай

Победителят от играта за месец Юли ще бъде обявен на страницата ни във Facebook