All Inclusive     Почивки в Турция   Лято 2019

Отстъпки за Ранни Записвания до 30%

Оферти за хотели, почивки на СПА, море и планина в
България и Чужбина

ЕКСКУРЗИЯ ИНДИЯ, НЕПАЛ И ТИБЕТ
> >


 


Екскурзия до Индия, Непал и Тибет самолет 22 дни с богата туристическа програма и водач от агенцията

Етикети: Екзотика Екскурзии самолет Екскурзии Обиколни Турове Индивидуални пътувания Поклоннически пътувания Екзотични пътувания

Нощувки: 0

Дни: 22

Транспорт: Самолет

0%

0%


Цени от 7560.00 лв.


И Н Д И Я,  Н Е П А Л  и  Т И Б Е Т

ДЕЛХИ, ВАРАНАСИ, КАДЖУРАХО, ОРЧА, АГРА,ФАТЕХПУР СИКРИ, ТАДЖ  МАХАЛ, ДЖАЙПУР, КАТМАНДУ, полет над ЕВЕРЕСТ, ПАТАН, ПАШУПАТИНАТ, ПОХАРА, ЧИТУАН, Национален парк „ЧИТУАН”, БХАКТАПУР, НАГАРКОТ, ЛХАСА, ПОТАЛА, НОРБУЛИНКА, ЯМДРОК ЦО, манастира  ДРЕПТУНГ, колежа  ДЗАКАН, манастира СЕРА

Дата на отпътуване: 22.03.2017, 20.09.2017

 

Самолетна  екскурзия – 22 дни              Цена: 7 560 лв /с включени лет.такси/

                                                               3 865 eвро /с включени лет.такси/

                                                                                                                                                             

1 ДЕН – 22.03.201Среща в 16.30 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет – София –  Доха в 18.25 ч. с „Qatar Airways”.Пристигане в Доха в 23.59 ч.

 

2 ДЕН – 23.03.2017  Самолетен полет Доха Делхи в 01.35 ч.  Пристигане в Делхи в 07.30 ч. местно време. Oбиколка на Стария Делхи: Червената крепост, джамията Джама Масджит и др. Разглеждане на забележителностите: гробницата Хумаюн, храма Лотос, построен в средата на 16-ти век, историческата крепост Кутаб Минар. Вечеря и нощувка в Делхи.

 

3 ДЕН 24.03.2017   Закуска. В 09.35 ч. – вътрешен полет до Варанасинай-старият и свят хиндуистки град, известен със своите традиции и обичаи. Пристигане във Варанаси в 11.00 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Посещение на Сарнат, на 12 км от Варанаси, в долината на река Ганг, където Буда е проповядвал първото си учение и принципите на будизма – четирите велики истини, 8-степенният път и философията на средния път. Разглеждане на голямата ступа Дхамекх, висока 34 метра и построена около 500 г. – в нея Буда е държал първата си проповед; саркофага и колоната на Ашока, Археологическия музей. Вечерта Ви предстои да видите вечерните ритуали на поклониците по бреговете на свещената река Ганг. Вечеря и нощувка във Варанаси.

 

4 ДЕН 25.03.2017 Разходка с лодка по река Ганг преди изгрев слънце. Закуска. Разглеждане на Варанаси – храмът на Дурга и храмът Тулси Манас. Свободно време. Вечеря и нощувка във Варанаси.

 

5 ДЕН – 26.03.2017  Закуска. Полет Варанаси – Каджурахо в 12.30 ч. Пристигане в Каджурахо в 13.20 ч. Трансфер до хотел и настаняване. След обяд – разглеждане на известните храмове с еротични статуи в Каджурахо – западната и източната група джайнитски храмове, построени между 950 и 1050 г. по време на династията Шандела. От общо 85 храма, оцелелите са само 22. Вечеря и нощувка в Каджурахо.

 

6 ДЕН 27.03.2017 Закуска. Ранно тръгване към гр. Орча, основан през 1531 г.и някогашна столица на клана Бундели, забележителен с характерната си средновековна атмосфера, с дворци и храмове от 16-ти и 17-ти век. Разглеждат се Крепостта Орча, Джехенгир Махал, Радж Махал, Храма Рам Раджа – типичен пример за архитектурата от „Златния век” на град Орча. Пътуване до Агра и разглеждане на Червената крепост на Агра, дълга 2,5 км, първообраз на Червената крепост в Делхи. След това разглеждаме Сикандра, гробницата Акбар и Матхура (храмът Шри Кришна Джанмсбхуми). По желание – посещение на „Мохабат Тадж шоу”, което разказва историята на вярната и вечна любов на шах Джихан към неговата любима съпруга Мумтаз Махал. Вечеря и нощувка в Агра, градът, в който ще можете да се насладите на магическото шоу на местните улични фокусници.

 

7 ДЕН – 28.03.2017  Рано сутринта – възможност да видите Тадж Махал по изгрев слънце. Разглеждане на Тадж Махал, построен от шах Джихан в периода 1631-1653 г. за любимата му съпруга Мумтаз Махал, която придружавала мъжа си при всички негови военни походи и починала по време на такъв поход при раждане. Последното й желание е след смъртта й нейният съпруг да построи най-голямата и най-величествена гробница в света. Шахът трябвало да посещава гробницата всяка година на датата на смъртта на любимата му жена. Закуска. Разглеждане на Вриндаван (храмовете Банке Бихари и Искон), свързани с детските години на бога Кришна. Пътуване към Джайпур, като по път се разглежда средновековния град Фатехпур Сикри, построен през 1569 г. за столица на империята от великия моголски император Акбар и изоставен поради недостиг на вода. Разглеждаме обществената част на Двореца и личните апартаменти на шаха и жените му. Вечеря и нощувка в Джайпур.

 

8 ДЕН29.03.2017   Закуска. Рано сутринта, по желание – полет с балон над Джайпур. Този ден започва с разходка на гърба на слонове до крепостта Амбър и разглеждане на Двореца на махараджите. След което разглеждаме Градския дворец – типичен пример на архитектурата на Раджастан и на Мугхал; храма Бирла, Обсерваторията Джантар Мантар, построена през 1728 г., и Двореца на ветровете, построен през 1799 г. Свободно време. Вечеря и нощувка в Джайпур.    

 

9 ДЕН – 30.03.2017 Закуска. Пътуване към Делхи. Разглеждане на Новия Делхи: Президентството, Парламента, Мемориала на Махатма Ганди – Рай Гат, Бирла Мандир – най-големият хиндуистки храм. Свободно време в района на пазарите Джанпат и площад „Конат”. Вечеря и нощувка в Делхи.

 

10 ДЕН 31.03.2017  Закуска. Трансфер до летището. Полет Делхи – Катманду в 07.30 ч. Пристигане в Катманду в 09.00 ч. Следва туристическа обиколка на Катманду. Столицата на Непал Катманду е разположена в едноименната долина, високо в прегръдката на величествените Хималаи. През 1979 г. Катманду е обявен за паметник под закрилата на ЮНЕСКО. Според легенди, заселването на града се свързва с будистки монах, който победил злите духове и отрязал върха на хълма, спиращ водите, превърнали долината в езеро. Тогава те се стекли надолу и на тяхно място в освободената долина се заселили хора. Катманду е единственият най-развит град в Непал. В града и в околностите му са забележителни старият централен площад Дърбар с пагодите и старият кралски дворцово-храмов комплекс Хануман Дхока (ХV-XVIII в). Вечеря с фолклорна програма. Нощувка в Катманду.

 

11 ДЕН 01.04.2017   Закуска. При хубаво време и по желание – предлагаме едночасов полет (с малък самолет) над Еверест и останалите хималайски първенци. Продължава разглеждането на храма-манастир на живата богиня Кумари и будисткия Храм на маймуните от III в. пр. Хр. Екскурзия до Бханепа, Патан и Пашупатинат. Патан е древен град, вторият по големина в Непал, в миналото е бил център на будистката наука и култура, известен с къщите с прекрасни дърворезби по вратите и прозорците: площад Дурбар, храма Кришна Мандир (17 в.), златния храм Махавихар (12 в.), посветен на Буда и др. Разглеждане на Пашупатинат. Вечеря и нощувка в Катманду.

 

12 ДЕН – 02.04.2017 Закуска. Полет Катманду – Похара в 08.05 ч. Пристигане в Похара в 08.40 ч. Разглеждане на долината Похара – разходка с лодка по езерото Phewa Tal, водопадите Дейвис, пещерата Махендра, храмът Бинде Басини. Вечеря и нощувка в Похара.

 

13 ДЕН – 03.04.2017 Закуска. Отпътуваме към Читуан – най-богатият и известен Национален парк в Непал с над 460 вида птици и други диви животни, сред които носорози и редкият вид кралски бенгалски тигър. В парка живеят още мечки, сърни, леопарди, редки и красиви птици и екзотична растителност. Вечеря и нощувка в района на Читуан.  

 

14 ДЕН – 04.04.2017  Закуска. Посещение на Националния парк „Читуан”. Този ден имате възможност да се насладите на вълнуващи приключения, организирани от Националния парк „Читуан”, като напр. разходка в джунглата на гърба на слон с водач, разходка с кану по река Нараяни и посещение на Център за слонове. Обяд, вечеря и нощувка в района на Читуан. 

 

15 ДЕН – 05.04.2017 Закуска. Отпътуваме към Нагаркот. По път разглеждаме историческия град Бхактапур Златната врата, пагодата Nyatpola. Привечер пристигаме в Нагаркот – една от най-популярните панорамни площадки в Непал, разположен на 2175 м над морското равнище и близо до Катманду. Нагаркот предлага обширни панорамни гледки към Джаулагири на запад и Канченюга на изток. Може да се видят повече от пет от най-високите върхове – Лхотце (8 516 м), Шо Оу (8 201 м), Макалу (8 463 м) и Манаслу (8 163 м), дори и Еверест (8 848 м). Възможност при хубаво време да се насладите на удивителната гледка по залез. Вечеря и нощувка в района на Нагаркот.

 

16 ДЕН – 06.04.2017  Закуска. Възможност при хубаво време да посрещнете слънцето с поглед към осемхилядниците. Пътуване към Катманду. Свободно време с възможност да разгледате допълнителни забележителности в Непалската столица. Нощувка в Катманду.

 

17 ДЕН – 07.04.2017  Закуска. Трансфер до летището и полет Катманду – Лхаса в 11.30 ч. Пристигане в Лхаса в 15.15 ч. Столицата на Тибет се намира на 3 600 м надморска височина, в превод името й означава “място за богове”. Политическият, религиозен и културен център на Тибет е град, благословен от боговете. Посрещане и трансфер до хотела. Разходка по площад Баркхор – религиозен, обществен и духовен център на Тибет. Вечеря и нощувка в Лхаса.  

 

18 ДЕН – 08.04.2017  Закуска. Посещение на легендарния дворец Потала (ЮНЕСКО) – резиденция на Далай Лама (богът крал). Строежът е започнат през 641 г. от крал Сонгцен Гомпо и е бил разширен до сегашния си вид от петия Далай Лама. Тази 13-етажна цитадела с 999 зали, обзаведени с баснословен разкош, е служила като столица на бившата “църква-държава“ Тибет и за дом на поредните Далай Лама, които през втората половина на 18 век го използвали като свой зимен дворец. Разглеждане на Норбулинка („градината на скъпоценните камъни”) – бивша лятна резиденция на Далай Лама от 14 век, украсена с картини от историята на Тибет. Вечеря и нощувка в Лхаса.

 

19 ДЕН – 09.04.2017  Закуска. Екскурзия до Ямдрок Цо (тюркоазеното езеро”) – едно от трите свещени за тибетците езера. Разположено е на 4 488 м, заема площ от 638 кв. км, дълбоко е 60 м и го наричат “Рибният резервоар на Тибет” – около 300 млн. кг риба живее във водите му. Посещение на манастира Дрептунг („богат свят”) – най-големият манастир в света, в годините на разцвет броят на монасите е достигал 10 000, днес са 500, и колежа Дзакан. Посещение на Тибетски медицински център (пулсова диагностика, на туристите им се показва как се приготвят лекарства от билки, предписва им се рецепта за тибетски лекарства, които могат там да си купят). Вечеря и нощувка в Лхаса.

 

20 ДЕН – 10.04.2017  Закуска. Разглеждане на главния храм на Лхаса – Джокханг (17 век). Разположен в сърцето на града, той е един от най-почитаните храмове на тибетския будизъм и място за поклонници. В него се пази най-ценната религиозна реликва на Тибет златната статуя на Шакиямуни Буда, подарена през 10 век от китайската принцеса Уен Ченг по случай годежа й с краля на Тибет Сонгцен Гомпо. Посещение на манастира Сера („плетеница от диви рози”), построен през 15 век от Те Цонкхапа, основателят на тибетската будистка секта Гелкупта (жълтите шапки), държавна религия на Тибет. Вторият по големина манастир на тази секта има три религиозни колежа, в които се преподават основите на будизма и тантризма. Вечеря и нощувка в Лхаса.

 

21 ДЕН – 11.04.2017  Трансфер до летището. Полет Лхаса – Катманду в 11.05 ч. “Air China”. Пристигане в Катманду в 10.30 ч. (местно време). Полет Катманду – Делхи в 15.55 ч.  Пристигане в Делхи в 17.10 ч. Трансфер до хотел и настаняване. Нощувка в Делхи.

22 ДЕН – 12.04.2017  Трансфер до летището. Полет Делхи – Доха в 10.05 ч. Пристигане в Доха в 11.45 ч. Полет Доха – София в 14.30 ч. Пристигане на летище София в 19.40 ч.

 

ПОЯСНЕНИЯ:

1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

·      самолетни билети за международните полети: София – Доха – Делхи, Делхи – Катманду; Катманду - Лхаса; Лхаса – Катманду – Делхи; Делхи – Доха – София;

·      самолетни билети за вътрешните полети: Делхи – Варанаси; Варанаси – Каджурахо; Катманду – Похара;

·      летищни такси – 720 лв/ 368 евро (към 20.02.2016 г.) за полета София – Доха – Делхи и обратно - подлежат на потвърждение;

·      летищни такси 223 лв/ 114 евро (към 20.02.2016 г.) за полета Делхи – Катманду – Делхи - подлежат на потвърждение;                                                                                                                                                                               

·      летищни такси – 254 лв/ 130 евро  (към 20.02.2016 г.) за полета Катманду – Лхаса – Катманду - подлежат на потвърждение;

·      летищни такси за вътрешните полети;

·      трансфери летище – хотел – летище;

·      8 нощувки със закуски в хотели 4* и 5* в Индия;

·      7 нощувки със закуски в хотели 4* в Непал;

·      3 нощувки със закуски в хотели 4* в Тибет;

·      13 вечери в Индия и Непал;

·      4 вечери в Тибет;

·      1 допълнителна нощувка в Тибет (20-ти ден);

·      1 допълнителна нощувка в Делхи на връщане (21-ви ден);

·      1 обяд в района на Читуан (14-ти ден);

·      1 вечеря с фоклорна програма в Катманду, Непал (10-ти ден);

·      туристическа обиколка на Делхи, Джайпур, Фатехпур Сикри, Тадж Махал, Агра, Орча, Варанаси, Лумбини, Похара, Читуан, Нагаркот, Катманду, Бхактапур, Патан, Пашупатинат, Лхаса, Потала, Норбулинка, Ямдрок Цо, манастира Дрептунг, колежа Дзакан, храма Джокханг, манастира Сера с местен екскурзовод (с превод на български език);

·      пътуване с туристически автобус по време на обиколките в Индия, Непал и Тибет;

·      разходка с лодка по р.Ганг (4-ти ден);

·      разходка със слонове до крепостта Амбър (8-ми ден);

·      разходка с лодка по езерото Phewa Tal (12-ти ден);

·      посещение на Националния парк „Читуан” (14-ти ден);

·      екскурзия до Ямдрок Цо (тюркоазеното езеро) - 19-ти ден;

·      посещение на Тибетски медицински център (19-ти ден);

·      наземен транспорт с туристически автобус (при обиколките на обектите);

·      екскурзоводско обслужване, водач от страна на ТА “ВАРНА ТУРИСТ СЕРВИЗ” и местен екскурзовод

    (с превод на български език);

·      такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­132 лв.

 

2. В  ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:

·      виза за Индия – 105 лв;

·      такса за обработка и подаване на документите за индийска виза – 50 лв;

·      виза за Непал – 25 щ. долара (плаща се на границата с Непал, да се носят на летището 2 бр. актуални снимки паспортен размер за визата за Непал);

·      виза за Тибет и разрешителни за Тибет – 85 щ. долара (плащат се в офиса на ТА „ВАРНА ТУРИСТ СЕРВИЗ”);

·      виза за Китай – 80 щ. долара;

·      такса за обработка и подаване на документите за китайска виза – 50 лв;

·      медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро  – 45 лв (за лица до 65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. – 90 лв;

·      допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване”;

·      такси за снимане с фотоапарат и камера;

·      посещение на „Мохабат Тадж шоу” в Агра35 евро (6-ти ден) - плащат се в офиса на ТА

     „ВАРНА ТУРИСТ СЕРВИЗ”;

·      полет с балон над Джайпур – 250 евро (8-ми ден) - плащат се в офиса на ТА „ВАРНА ТУРИСТ СЕРВИЗ”;

·      едночасов полет (с малък самолет) над Еверест – 180 евро (за 1 турист)  - 11-ти ден (плащат се на място);

   *Забележки:

         1.  Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата,

       което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за

       последните два дни по същата.

  2. За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 20 кг. за  голям багаж и

      7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж

      и 10 кг. за ръчен багаж.

 3.  Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 12.03.2016 г.

 4..Входовете на посещаваните обекти се плащат на място;

 5. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в

     офиса на ТА „ВАРНА ТУРИСТ СЕРВИЗ”.

       6. Категоризацията на хотелите в Индия, Непал и Тибет не съответства на критериите за 

           категоризация на хотелите в Европа.

3. Цената 7 560 лв е за човек в двойна стая. При нощувка в единична стая се налага

    доплащане от 1 154 лв.

4.  Туристическа агенция „ВАРНА ТУРИСТ СЕРВИЗ” си запазва правото при промяна на летищните такси от 

     страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на

     екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от

     клиента. 

5. Начин на плащане:

                - в брой (в офиса на ТА „ВАРНА ТУРИСТ СЕРВИЗ”)             

                - по банков път         

 

 

ЦЕНАТА 7 560 лв  Е ВАЛИДНА ЗА ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА

ПРИ ГРУПА ОТ 6 до 9 ЧОВЕКА -  ЦЕНАТА Е  7 895 лв

 

 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

       -  Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване, като в

        него да има поне 3 празни страници, където да бъдат положени визите;

-  2 бр. цветни снимки с размери 5.08 см х 5.08 см (на хартиен носител) - за индийска виза;

-  1 бр. цветна снимка с размери 5.08 см х 5.08 см (в дигитален формат на преносител -     

    диск или флаш-памет - до 300 килобайта) - за индийска виза.

       -  3 бр. актуални снимки паспортен размер (на хартиен носител)

                            - 1 бр. за китайска виза (за Тибет) - в офиса на „ВАРНА ТУРИСТ СЕРВИЗ”

                          - 2 бр. за виза за Непал (да се носят на летището на влизане в Непал)

    - медицинско удостоверение за здравословното състояние на туриста, пътуващ до Тибет

       (преведено на английски език).

     

 

ПРИ  ЗАПИСВАНЕ В ОФИСА НА ФИРМА “ВАРНА ТУРИСТ СЕРВИЗ” КАНДИДАТЪТ ПОПЪЛВА ВСИЧКИ

НЕОБХОДИМИ ФОРМУЛЯРИ ЗА ВИЗА

 

ПРИ  ЗАПИСВАНЕ  СЕ  ВНАСЯ   КАПАРО 3 000 лв + 105 лв (за индийска виза) + 50 лв (за обработка и подаване на документи за индийска виза)

КРАЕН  СРОК  ЗА  ВНАСЯНЕ  НА  ЦЯЛАТА  СУМА:  30 РАБОТНИ ДНИ  ПРЕДИ  ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ

 

 

Информация за хотелите (или подобни):

ДелхиLebua   http://www.lebua.com/en/lebua-new-delhi/

ДжайпурParadise   http://www.paradisehotels.in/

Агра - Marina   http://www.marinaagra.com/

Каджурахо - Clarks   http://hotelclarks.com/

ВаранасиHindusthan International   http://www.hhihotels.com/

КатмандуHotel  Yak and Yeti   http://www.yakandyeti.com/home/index.php

ПохараHotel   Shangri – La    http://www.hotelshangrila.com/pokhara/

Читуан Hotel  Safari Adventure Lodge   http://www.junglesafarilodge.com/

Нагаркот Hotel  The Fort Resort    http://fort.tripod.com/Index.html

Лхаса  Brahmaputra Grand Hotel     http://www.tibettravel.org/hotels-in-lhasa/brahmaputra-grand-hotel.html

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ТУРОПЕРАТОРЪТ сключва застраховка “медицински разходи при акутно заболяване и злополука на туриста” със Застрахователно Акционерно Дружество “БУЛСТРАД-ЖИВОТ Виена Иншуранс Груп”, адрес: ул.”Св.София” № 6, София 1000.

ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключена задължителна туристическа застраховка „Отговорност на Туроператора” в застрахователна компания „ЗД ЕВРОИНС” АД, адрес: бул.”Христофор Колумб” № 43, гр.София, застрахователна полица

№ 037001000006903 от 29.01.2016 г.Ранни записвания море в България

Бързо търсене на оферти за България и ЧужбинаПодробно търсене на оферти

ПО ДЪРЖАВИ

Австралия
Австрия
Азербайджан
Албания
Антигуа
Аржентина
Армения
Аруба
Барбадос
Бахамски Острови
Белгия
Бора Бора
Босна и Херцеговина
Бразилия
България
Великобритания
Виетнам
Гваделупа
Германия
Грузия
Гърция
Дания
Доминикана
Дубай
Египет
Еквадор
Естония
Занзибар
Израел
Индия
Иран
Ирландия
Исландия
Испания
Италия
Йордания
Кабо Верде
Канарски острови
Карибските острови
Катар
Кения
Кипър
Китай
Колумбия
Коста Рика
Куба
Кюрасао
Латвия
Ливан
Мавриций
Македония
Малайзия
Малдиви
Малта
Мароко
Мартиника
Мексико
Нова Зеландия
Норвегия
Оман
Остров Бали
Панама
Перу
Полша
Португалия
Пуерто Рико
Реюнион
Румъния
Русия
САЩ
Северна Корея
Сейнт Лусия
Сейшелски острови
Сингапур
Словакия
Словения
Сърбия
Тайланд
Танзания
Тибет
Тунис
Турция
Узбекистан
Украйна
Унгария
Филипините
Финландия
Франция
Холандия
Хърватска
Черна гора
Чехия
Чили
Швейцария
Швеция
Шотландия
Шри Ланка
ЮАР
Южна Корея
Ямайка
Япония

ПО ВИД

Почивки в България
Почивки в Чужбина
Екскурзии в България
Екскурзии в Чужбина
Индивидуални пътувания
Круизи

ПО КАТЕГОРИИ

На All inclusive
На Море
Почивки в Турция
Почивки в Гърция
СПА почивки
Горещи оферти
Почивка със собствен транспорт
Ученически лагери
В града
Зелени Училища
Еко
Никулден
Карнавали
Екскурзии автобус
Екскурзии самолет
Екзотика
Уикенди
Формула 1
На Ски 2019
Абитуриентски балове 2019
На Село
Златна възраст 55
СКИ Пакети 2019 в България
Оферти за СКИ Почивки в Боровец
СКИ Пакети 2019 в Чужбина
СКИ Почивки в Австрия 2019
Промо оферти за Планина
Намалени оферти за Осми Декември 2019
Зима 2020
Екскурзии в Европа
Студентски празник 2019
Ранни Записвания Зима 2019 - 2020
Уикенди в Европа със самолет
Ранни записвания СКИ 2019
Оферти за СКИ Почивки в Пампорово
Оферти за СКИ Почивки в Банско
Намалени Екскурзии
All Inclusive оферти Мармарис
All Inclusive оферти Бодрум
All Inclusive оферти Кушадъсъ
All Inclusive оферти Халкидики
Нова Година 2020 в България
8 декември 2019
Коледа 2019 в България
Предколедни оферти 2019
All Inclusive оферти Анталия
Коледни Пакети 2019
Пакети на Планина
СКИ Почивки 2019 в Италия
СКИ Почивки 2019 в България
Намалени оферти за Море в Дюни
Ски в Алпите 2019
Самолетни Почивки
Нова Година - Европа
Нова Година на Балканите
Нова Година - Ориент
Круизи
3 март
Почивки от Варна
Екскурзии от Варна
Почивки от Западна Европа
Почивки
Екскурзии от Бургас
Почивки от Бургас
Нова година 2 нощувки
Балнео Пакети
Нова Година - Екзотика
Студентски празник
ЧЕРНИЯТ ПЕТЪК 2014
Великден
Автобусни Почивки
Море
Септемврийски празници
Почивка на Море
Екскурзии
Апартаменти в Слънчев Бряг
Нова Година
Сити Брейкс
Майски празници
Чартърни програми
Обиколни Турове
Промоции от Варна за Турция
All Inclusive оферти Дюни
Last minute
Речни Круизи
Промоции
Почивка Халкидики автобус
Пролетни оферти
Априлска Ваканция 2019
Почивка Море
Почивка Олимпийска Ривиера с автобус
All inclusive
Предколедни Екскурзии 2019
All Inclusive оферти Албена
All Inclusive оферти Елените
Морски Круизи
Свети Валентин 2019
На Ваканция с Деца
3-ти Март 2019
Великден 2019
Майски празници 2019
На Планина
Топ Оферти
На СПА
Ранни записвания море 2019
Лято 2019
8-ми Март 2019
Почивки Халкидики - Собствен транспорт
На Ultra All Inclusive
Септември и Октомври на море
Оферти за Май и Юни на море
СПА Уикенди
All Inclusive на Море
All Inclusive на Планина
All Inclusive през Септември и Октомври
СКИ Почивки 2019
Новогодишни пакети
СПА пакети за почивка
Намалени оферти за Море
Намалени оферти за Планина
Намалени Уикенди
Намалени оферти за СПА
Уикенд на Планина
Намалени оферти до 90 процента
Евтини почивки
All Inclusive оферти Слънчев Бряг
Оферти за 24 ти Май
Намалени почивки на Море в Гърция
All Inclusive оферти Златни пясъци
Намалени почивки на Море в Турция
Септемврийски празници 2019
Коледа 2019 в Чужбина
Море в Гърция - септември и октомври
Нова Година 2020 в Чужбина
Почивка на Планина
Море в Турция - септември и октомври
Евтини All Inclusive почивки
Великден и Майски празници 2019
6 септември 2019
22-ри септември 2019
Коледа
Нова Година 2020
Индивидуални пътувания
Поклоннически пътувания
Сватбени пътешествия
Екзотични пътувания

ПО ВИД ТУРИЗЪМ

Морски Туризъм
Планински Туризъм
Селски Туризъм
Градски Туризъм
Културен Туризъм
Ски Туризъм
Спа Туризъм
Еко Туризъм
Бизнес Туризъм
Конферентен Туризъм
Голф Туризъм
Винен Туризъм
Религиозен Туризъм Поклонничество
Събитиен Туризъм
Трекинг
Екстремен Туризъм
Медицински Туризъм

ПО ВИДОВЕ КУРОРТИ

СПА Курорти
Ски Курорти
Планински Курорти
Морски Курорти

ПО ЦЕНА

0-100
100-200
200-500
500-1000
НАД 1000

ПО НОЩУВКИ

1-3
3-5
5-10
НАД 10

ПО ТРАНСПОРТ

Собствен Транспорт
Автобус
Самолет
Кораб
Изработка на сайт от BULTAG WEB DESIGN

На All inclusive България

СПА почивки в България

ВСИЧКИ ALL INCLUSIVE ОФЕРТИ

Препоръчани Хотели

МУРИТЕ КЛУБ ХОТЕЛ МУРИТЕ КЛУБ ХОТЕЛ ****
Разлог

Цени от: 46.00 лв

ГРАНД ХОТЕЛ БАНСКО ГРАНД ХОТЕЛ БАНСКО ****
Банско

Цени от: 79.00 лв

Хотел Виктория Палас Хотел Виктория Палас *****
Слънчев Бряг

Цени от: 61.00 лв

ХОТЕЛ PHILOXENIA ХОТЕЛ PHILOXENIA ****
Псакудия - Ситония

Цени от: 69.00 лв

Избрани оферти Тибет
Следете най-изгодните оферти във Фейсбук

Спечели Почивка за двама на Константин и Елена през Август !

Следвай тези две прости стъпки:

1. Регистрирай се с email до 15.08

2. Харесай страницата ни

във Facebookи/или Страницата ни в Google+

Участвай

Победителят от играта за месец Юли ще бъде обявен на страницата ни във Facebook